Service

Artist management

We hebben een grote passie voor het begeleiden van artiesten. Wij weten wat er gevraagd wordt om een carrière van nationale bekendheid, naar een internationaal level te brengen. Door consistent aandacht te besteden aan de persoonlijke ontwikkeling van onze artiesten, streven wij ernaar om alle ambities van onze artiesten te realiseren. Onze connecties zijn er, het is aan alle artiesten en het team, om ervoor te zorgen dat die connecties goed benut worden. 

Ben jij een artiest die aan alles voelt dat je klaar bent voor de volgende stap? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. We zijn er namelijk voor jou! Als je klaar bent voor de uitdaging, dan ben je meer dan welkom om met ons in contact te komen. We verwachten namelijk veel van je. Oh en als laatst, heb je liever thee of koffie? Dan kunnen we dat alvast voor je klaarzetten.

Extra diensten

Naast het begeleiden van artiesten en het organiseren van evenementen hebben wij nog enkele andere diensten waar je gebruik van kunt maken. Bekijk hieronder wat wij te bieden hebben.

Apparatuur verhuur

Wij hebben een groot aanbod aan apparatuur beschikbaar. Wij kunnen je daarbij helpen. We beschikken over hoogwaardig apparatuur dat bijdraagt aan het verbeteren van de klantbeleving.

Extra personeel

Kom jij personeelstekort? Wij beschikken over bekwame personeelsleden die ervaring hebben met het verzorgen van de opbouw en afbraak van een evenement. We hebben altijd personeel klaar staan om bij te springen op jouw evenement en/of activiteit.

Videografie

Stop met onnodig zoeken naar video artist.  Ons team beschikt over unieke camera’s dat nog nooit is gebruikt bij andere feesten. Hierdoor kunnen wij exclusieve content en kwaliteit waarborgen voor jou.