Waarom Back2Back agency services beter zijn dan andere Event Agencies

Waarom wij beter zijn dan andere agency's

B2B agency is meer dan een organisatie die evenementen organiseert. We zijn de meest volledige organisatie uit de evenementen scène. Om het wat beter in kaart te brengen hebben wij een blog artikel geschreven waar we al onze diensten uitlichten. Zo kun je altijd terug lezen waarom wij beter zijn dan onze concurrenten.

Wat leveren wij voor diensten?

Om te beginnen, wij zijn niet zomaar een Event Agency. B2B Agency is meer dan alleen een beleving. Wij hebben niet één specifieke specialisatie. Wij hebben ervoor gezorgd op meerdere vlakken gespecialiseerd te zijn. Maar om te beginnen lichten we onderstaand onze diensten compleet uit. Wat bieden wij:

 1. Artist Management
 2. Apparaat verhuur
 3. Extra personeel
 4. Video & fotografie
 5. Het vormgeven van een evenement

Artist Management & Booking

We hebben een grote passie voor het begeleiden van artiesten. Wij weten wat er gevraagd wordt om een carrière van nationale bekendheid, naar een internationaal level te brengen. Door consistent aandacht te besteden aan de persoonlijke ontwikkeling van onze artiesten, streven wij ernaar om alle ambities van onze artiesten te realiseren. Onze connecties zijn er, het is aan alle artiesten en het team, om ervoor te zorgen dat die connecties goed benut worden. Bovendien hebben wij de afgelopen maanden onwijs veel evenementen mogen hosten waarbij ons netwerk alleen maar meer is gegroeid. Van exclusieve netwerken in Dubai tot aan de meest exclusieve clubs in Nederland. Het is aan ons om een potentiële topper te begeleiden naar deze spots om zo het meeste uit hun carrière te halen.

Als artiest hoef jij je geen zorgen te maken of je het gaat maken. Als wij potentie in je zien, dan is alles rondom je carrière al geregeld. Alleen jij bent verantwoordelijk voor hetgeen waar je carrière van gaat floreren. Wij leggen de fundering en begeleiden je naar de absolute top, maar daar tegenover staan wel een aantal vereisten. Motivatie, input en vooral heel veel groei. Dat zijn een paar van de vele bouwstenen die we nodig zijn van onze artiesten om ze zo goed mogelijk te begeleiden. B2B Agency brengt je niet alleen naar de top, we groeien samen op ieder vlak. Daarom kun je onze artiesten ook boeken. Wij begeleiden de beste Dj’s van dit moment. Mocht je één van onze DJ’s willen boeken, dan kun je ons contacteren of klikken op de button hieronder.

Apparaat verhuur

Wij hebben een groot aanbod aan apparatuur beschikbaar. Wij kunnen je daarbij helpen. We beschikken over hoogwaardig apparatuur dat bijdraagt aan het verbeteren van de klantbeleving maar ontzorgt jou ook op het gebied van onnodig kapitalen betalen om aan extra apparatuur te komen. We hebben hele toffe apparaten die we verhuren, maar ook zelf inzetten voor de promotie campagnes van onze klanten. Je kunt denken aan een revolutionaire 360 Go Pro camera die je kunt inzetten voor de gekste clips, een haarscherpe videocamera en nog zoveel meer. Om meer te weten over wat wij exact verhuren kun je altijd contact met ons opnemen of een mailtje sturen via de button hieronder.

Extra Personeel

Wij hebben extra personeel voor je klaarstaan op het moment dat je te maken krijgt met onverwachte situaties. Je kunt denken aan een scenario waarbij een aantal medewerkers bezig zijn met één taak waardoor er personeelstekort ontstaat bij een ander cruciaal punt. Wij beschikken over bekwame personeelsleden die ervaring hebben met het verzorgen van de opbouw, afbraak en vormgeving van een evenement. We hebben altijd personeel klaar staan om direct te kunnen bij springen op jouw eigen evenement, activiteit of bezigheid. Het fijne van deze service is dat we op vrijwel alles kunnen bijspringen, dus mocht je twijfelen om het één en ander te vragen, dan zullen wij alvast “ja” antwoorden op je vraag. Want zo zit B2B in elkaar. Jij wilt het, wij regelen het.

Simple as that”

Video & Fotografie

Stop met onnodig zoeken naar een video artist. Ons team beschikt over unieke camera’s dat nog nooit is gebruikt bij andere feesten. Hierdoor kunnen wij exclusieve content en kwaliteit waarborgen voor jou. Onderstaand hebben we wat voorbeelden over de kwaliteit die wij aan je leveren.

Waarom Back2Back agency services beter zijn dan andere Event Agencies
LatinoGang Festival
Waarom Back2Back agency services beter zijn dan andere Event Agencies
B2B Agency Event

Wil je meer weten over de video’s die wij hebben gemaakt voor onze klanten, dan raden wij het je aan om op de onderstaande knop te klikken voor ons portfolio. Daar hebben wij al onze toffe projecten voor je uitgelicht.

Vormgeving van evenement

Wij begrijpen dat het vormgeven van een evenement best lastig kan zijn. Om ervoor te zorgen dat er in het geheel een top evenement klaarstaat, is het zaak om daar met een logische strategie mee aan de slag te gaan. Als jij moeite hebt met het neerzetten van een geslaagd evenement, dan kun je ons inschakelen om met je mee te denken zodat we beide weten dat het evenement gegarandeerd gaat slagen. We nemen alles goed onder de loep en zullen je ook adviseren bepaalde keuzes wel of niet te maken. Hierbij zetten wij een team aan specialisten aan het werk om ervoor te zorgen dat er op ieder vlak goed wordt meegedacht. Wij ondersteunen bij:

 • Design event: Poster, flyers, logo’s
 • Het vinden van geschikte Deejays
 • Juiste captions voor het event
 • Marketing strategieën
 • Op en afbouw evenement
 • Strategische plaatsing binnen het event

Werkwijze B2B Agency

We werken niet in één keer tegelijk. Maar we werken stap voor stap, op hoog tempo naar jouw succes. We hebben een stappenplan waar we niet van afwijken, dit om ervoor te zorgen dat je de beste service ontvangt en we voor elkaar alles helder kunnen hebben. Hierdoor vermijden we miscommunicatie en kunnen we op een prettig niveau blijven werken. Onze werkwijze werkt als volgt:

 • Briefing
 • Research
 • Eerste levering van service
 • Feedback rondes
 • Eindoplevering