Our first DUBAI special…

The Next Wave B2B Agency Event

We mogen het eindelijk bekend maken. Met trots kunnen wij zeggen dat wij op 31 december 2022 ons eerste evenement in Dubai hebben gegeven! Het evenement werd gegeven op een onwijs mooie jacht waar we onze partner BennyLuxuryCars voor mogen bedanken. We hebben de handen ineengeslagen waardoor we dit jaar gaan afsluiten met een grote knaller.

Wat is The Next Wave en voor wie is het bedoeld?

The Next Wave is voor mensen die zich onderdeel voelen van een nieuwe generatie. Een generatie dat de wereld gaat overnemen op een positieve manier. Hierdoor komen alle ambitieuze en creative mensen bij elkaar om ervoor te zorgen dat we met ons allen onwijs gemotiveerd zij om het nieuwe jaar te beginnen. Dat is de kracht van The Next Wave! Oftewel: Mensen zoals jij die onwijs gemotiveerd zijn, bezig zijn met het bouwen van de toekomst en als nieuwe generatie wilt opstaan om te laten zien wat je kan.

B2B Agency x Benny Luxury cars

Dit event is mede mogelijk gemaakt door Benny Luxury Cars. Een speciale car rental dat is gevestigd in Dubai, en dat jouw dromen werkelijkheid laat worden. Zij beschikken over de mooiste supercars waar je als klein kind al over hebt gedroomd. Je kunt denken aan het rijden van een Lamborghini Urus, Rolls Royce Wraith of een geweldige Mercedes G wagon. B2B Agency is dan ook heel trots en vereerd om de handen ineen te slaan met dit bedrijf. Samen met Benny Luxury Cars hebben we een tof concept opgezet waarin het ons mogelijk is gemaakt om een geweldig event neer te zetten in het land waar niks te gek is: Dubai!

Welke Deejay gaat daar draaien?

Met trots mogen we mededelen dat onze eigen DJ JFFRSN is geboekt voor het evenement en onze gasten mag verwelkomen met zijn eigen unieke sound. Voor de mensen die nog niet weten wie deze DJ is, hieronder hebben we hem kort uitgelicht:

DJ JFFRSN
DJ JFFRSN

JFFRSN is een gedreven DJ & producer dat een grote visie heeft op zijn carrière. De house scene kent hij als de beste. Met B2B agency wil hij niet alleen jou, maar de hele wereld kennis laten maken met zijn platen, zodat ieder evenement niet meer zonder JFFRSN kan. Met zijn hoge energie zorgt hij ervoor dat elke ruimte op gaat in de muziek die hij draait. JFFRSN combineert energie, ritme, bijzondere melodieën en wat Caribische invloeden tot unieke nummers waar je niet zonder kan!

Hoe was het evenement?

Het event was één groot succes! Het feest was volledig uitverkocht waardoor alle gezelligheid op de boot van start kon gaan. Met een prachtig uitzicht op de stad Dubai, gingen alle Wavers los op de keiharde tunes van DJ JFFRSN. Met veel energie en positiviteit kwam JFFRSN op de jacht en besloot hij om het feest 4 uur lang te killen! Door het grote succes zijn we benieuwd wat er de komende maanden zal gebeuren, maar één ding weten we wel. We zijn ontzettend trots om onderdeel te mogen zijn geweest van iets groters dan we ooit hebben durven dromen. 2023, whats Next!?