Stay tuned. B2B merchandise is onderweg!

B2B Merchandise

Het heeft even geduurd, maar we kunnen het eindelijk announcen. B2B lanceert binnenkort zijn eigen merchandise. Na maanden van voorbereiding, brainstormen en vele schetsen is het nu tijd om jullie te mogen voorzien van onze eigen toffe merchandise. 

Waar hebben wij onze inspiratie uit gehaald?

Zoals velen van jullie weten houden wij van creatieve geesten. Niet alleen bij onze artiesten, maar ook bij onze community. Wij streven ernaar om onze community te voorzien van optimale kwaliteit. Net zoals dat wij onze klanten voorzien van perfecte kwaliteit, willen wij onze community ook voorzien van essentials die bijdragen aan het creatieve proces die wij voor ogen hebben. 

Creativiteit is een moment van inspiratie dat onbenut blijft totdat je er wat mee doet. Zo hebben wij een getalenteerde teken artist genaamd Eson weten te strikken voor het toffe ontwerp van onze shirt. Nadat wij uitvoerig hebben gesproken over hoe wij het project voor ons zien, is Eson direct aan de gang gegaan en heeft direct begrepen wat wij voor ogen hadden. Op basis van zijn ontwerp lanceren wij binnenkort onze eerste kleding drop.

Wie heeft de productie mede mogelijk gemaakt?

Wij hebben Clothly ingeschakeld. Een partner van ons dat gespecialiseerd is in het produceren van kleding. Ze hebben op nationaal en internationaal vlak meerdere fabrieken waar alleen top kwaliteit kleding geproduceerd wordt. Het is een groot bedrijf dat met een maximale capaciteit van 10.000 kledingstukken per maand, vele bedrijven kan voorzien van goede kleding. Zij hebben de taak op zich genomen om ons te voorzien van onze merchandise. Stap voor stap is op deze manier B2B merchandise tot stand gekomen.

Stay tuned. We zijn nog niet klaar

Nu we binnenkort onze kleding gaan releasen, is het goed om te weten dat wij het hier niet bij laten. We willen al onze volgers die achter onze visie staan kunnen voorzien van hele toffe kleding. Met de gekste designs willen wij ervoor zorgen dat we meerdere collecties willen gaan uitbrengen. Maar, tot die tijd, stay tuned. We zijn nog niet klaar. Blijf ons goed volgen, want straks kan jij één van de eersten zijn om onze merchandise te kunnen kopen.