Save the date: Face2Phase komt eraan!

Face2Phase B2B Agency event

Woensdag 7 september is het weer zover. B2B Agency introduceert het evenement: Face2Phase. Het is een evenement bij A’dam&Co, dat voor en door creatieve ondernemers is opgezet om nieuwe netwerken te leggen, ervaringen te delen en om van elkaar te kunnen leren.

Wat is Face2Phase?

Face2Phase staat voor het tegen over elkaar zetten van creatievelingen, ondernemers en alles daartussen in, om zo nieuwe netwerken te leggen, waarbij essentiële ervaringen worden gedeeld, die bij kunnen dragen aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en/of business. Verder staat het thema compleet in het teken van het ervaren van ups & downs. Iets wat we allemaal meemaken, maar waar we allemaal op onze eigen unieke manier mee omgaan. Omgaan met tegenslagen is een kill dat niet veel mensen beheersen, en wij streven ernaar met dit evenement om te zorgen voor een omgeving waarin mensen elkaar kunnen inspireren en motiveren om er op een betere manier mee om te gaan.

Het platform voor creatievelingen.

Face2Phase is een platform voor zowel jong als oud, waarbij de diversiteit aan verschillende achtergronden groot is. Zo kun je in contact komen met mensen uit verschillende sectoren. We geven je de mogelijkheid om te netwerken, te leren en te groeien. Je wilt dit niet missen. Daarom is het belangrijk om op 7 september een gaatje vrij te houden. Het evenement begint om 19:30 in the creative members club: A’dam& co, en zal afgelopen zijn om 22:30.

Creativity is intelligence having fun.

~ Albert Einstein
A'dam&Co Amsterdam  Face2Phase
A’dam&Co.

Be there. We are expecting you.

We zijn trots om dit evenement te mogen hosten. Zorg dat je erbij bent. Het evenement zal voor unieke waarde zorgen voor jou als creative/ creatieve ondernemer. De omgeving, kansen en ervaringen zullen ervoor zorgen dat we er een onvergetelijke avond van gaan maken. Tevens draagt Face2Phase bij aan het creëren van meerdere creatieve omgevingen, waar we in de toekomst (hopelijk) nog meer van kunnen organiseren.

Wednesday, 7 September.

Be there. We are expecting you.