Ons eerste evenement!

B2B-agency eerste event

Na onze lancering zijn we niet stil blijven zitten. We hebben ervoor gezorgd dat onze artiesten de juiste sturing krijgen en de eerste boekingen zijn gedaan. Nu hebben wij goed nieuws want op 20 mei zal Back2Back Agency zijn eerste grote evenement hosten. In samenwerking met RedMoons zullen we ons eerste evenement geven. 

Wat is het evenement?

Het evenement wat we gaan geven is in samenwerking met Redmoons. Het evenement zal gegeven worden in Club Panama in Amsterdam. Het zal een groot evenement worden waar er in twee zalen genoeg te beleven valt. Met genres zoals Afro, R&B, HipHop, Latin & reggeaton kunnen de voetjes van de vloer! Voor dit hele evenement hebben we maar liefst +15 artiesten weten te strikken die klaar zijn om er een goed feestje van te maken. Één van die artiesten zal niemand anders zijn dan Jonna Fraser!

Het evenement kun je in twee zalen bijwonen. In zaal 1 host Redmoons het feest. De line up van de zaal bestaat uit: STYD, Ordio Mareno JP & MELV!EE. In zaal 2 host B2B Agency en bestaat de line up uit: Lee Millz, Quinny J, Madax, JerraOMG MC & Quintern. Voor dit evenement hebben we dus flink uitgepakt en zijn we dan ook trots om te mogen vermelden dat er nog vele verrassingen zijn gepland waar we nu nog niks over kunnen zeggen. Wat kunnen we wel verklappen? Daar lees je zometeen meer over. 

H2: Wie is onze partner?

Redmoons is een bedrijf dat is ontstaan uit pure passie. Redmoons is een bedrijf dat zich specialiseert in het schieten van toffe videoclips voor artiesten. Met de pijlers gericht op de Nederlandse HipHop scene, is de ambitie van dit bedrijf om zichzelf en andere artiesten op een creatieve manier te laten zien aan de wereld. RedMoons probeert voor elk project altijd nieuw, verfrissend en meedenkend te zijn. Wij sluiten daar precies op aan en daarom hebben wij ervoor gekozen om dit evenement met Redmoons te organiseren. 

REDMOONSEVENTS

Extra informatie

Het evenement belooft echt één groot spektakel te worden! Het is een feest voor echte dansliefhebbers, door echte dansliefhebbers. Het publiek zal divers zijn en iedereen mag zo creatief komen als ze maar willen. Met nostalgische nummers willen we diepe emoties naar boven halen, dat in combinatie met de beste nummers van dit moment zorgen voor een onvergetelijke avond. In zaal 2 (waar wij hosten) hebben wij leuke verrassingen bedacht die op de avond zelf in zaal 2 naar voren zullen komen. 

Met nog vele andere grote artiesten waaronder Jonna Fraser, zullen we ervoor zorgen dat iedereen de avond van zijn leven heeft. Bovendien zal Younes een persoonlijk cadeau geven aan “the best dresser”. Dus, begin maar alvast met het uitzoeken van je mooiste outfit en bereid je voor ons evenement. Houd ons op alle platformen in de gaten, want extra informatie over het feest zal met de tijd gepost worden. Back2Back Agency heeft er zin in! Zien wij jou daar ook?

B2B Agency