FOURPLAY STRIKES AGAIN.

FOURPLAY STRIKES AGAIN.

Het succesverhaal met Fourplay gaat verder. Fourplay & Supperclub brengen elke maand een crazy editie uit. Afgelopen februari was het weer raak. En niet zomaar. Met onwijs veel creativiteit zijn er live shows gegeven en was de energie van een heel hoog niveau.

Fourplay X Supperclub Amsterdam

Fourplay en Supperclub Amsterdam hebben een overeenkomst bereikt om elke maand een nieuwe editie uit te brengen. De exclusiviteit waarmee wij Fourplay hosten, wordt bij ieder evenement aangepast waardoor we het feest steeds meer luxe kunnen geven. Fourplay is niet zomaar een feest. Het is een ware lifestyle. Supperclub draagt bij door het exclusieve gevoel door te geven door middel van hun zaal, personeel en exclusieve service. Door die krachten te bundelen is de laatste editie van Fourplay onwijs geslaagd en kunnen we spreken van een nieuwe kracht in Amsterdam. Zorg dat je er weer snel bij bent, de tickets gaan ontzettend hard.

Fourplay brengt spektakel naar de dansvloer!

Entertainment is alles. Wij proberen als host altijd rekening te houden met het verzorgen van een onvergetelijke ervaring. Daardoor is het belangrijk dat we Fourplay altijd kunnen voorzien van nieuwe invloeden en ideeën. Wat zijn de nieuwe invloeden van Fourplay geweest bij de laatste editie? Tijdens het evenement is er onwijs veel entertainment voorbij gekomen. Zo hebben de dansers van JME Agency hun eerste opwachtingen mogen maken voor Fourplay. Met toffe choreos, passende nummers en heel veel energie, heeft JME Agency een waar spektakel opgevoerd. Het publiek kon zich erg vinden in het optreden van ze.

Ook is er na verloop van tijd een drummer naar het evenement gekomen. De unieke samenwerking van onze dj’s en de drummer zorgen voor een waar spektakel door nieuwe klanken toe te voegen aan de nummers die werden gedraaid. Het zorgde voor een waar spektakel, een nieuwe dynamiek en vooral veel positieve geluid onder de bezoekers van Fourplay. Deze combinatie van dans, drum en energie zorgen ervoor dat Fourplay compleet uniek is en een exclusiviteit is op zichzelf. Wie weet wat het volgende spektakel is… Stay tuned.

FOURPLAY STRIKES AGAIN.
FOURPLAY STRIKES AGAIN.

Wat voor muziek kun je verwachten bij Fourplay?

Ben jij een liefhebber van Afro, House en Latin muziek? Dan ben je hier op je plek. De rode draad voor Fourplay is dan ook een combinatie van deze muziek genres. Met hier en daar een aantal subgenres ervaar je de beste hits van dit moment. Geniet met je groep van de exclusiviteit, in combinatie met de beste bangers. Je wilt dit niet missen. Optimaal genieten staat voorop. En dat kan alleen met de beste bangers van dit moment waar je heerlijk los op kunt gaan. Mocht je in deze genres suggesties hebben, try your luck with the deejay’s. Wie weet draaien ze jouw favoriete tune er tussendoor 😉

Partnerschap met Benny Luxury Cars

Ook hebben we met onze partner uit Dubai een mooie partnerschap kunnen realiseren. B2B Agency & Benny Luxury Cars bundelen de krachten om er een geweldig feest van te maken. Hosted by B2B, Partnered with Benny Luxury Cars. Het is de ideale platform om exclusiviteit uit te stralen. Dat is precies waar deze partnerschap onder valt. Meer informatie over partnerschappen volgt nog. Voor nu zijn we blij om dit te mogen delen met onze community. Het event is om de hoek. Zorg dat je erbij bent, wees een Fourplayer en geniet van next level experience events.

B2B Events