Fourplay is back. You’d love to see it.

Fourplay

Dat heb je goed gelezen. Fourplay is back. We’re back and better than ever. 19-02-2023. Save the date.

Fourplay is back.

Maak je op voor een onvergetelijke avond op het meest geanticipeerde evenement van het jaar: Fourplay! Dit exclusieve feest is na een succesvolle 1e editite speciaal terug gekomen om het weer te doen. Fourplay is bedoeld voor de meest vooraanstaande influencers, modellen en creators uit Nederland en omstreken. Verwacht geen standaard avondje uit, Fourplay brengt je naar een andere dimensie met oogverblindende lichtshows, unieke 3D-ontwerpen en de beste DJ’s van Amsterdam.

We zetten niet zomaar wat tafels en stoelen neer; dit wordt een echte belevenis. Bij Fourplay staat de beleving centraal en daarom hebben we de grootste influencers, modellen en creators uitgenodigd om samen te genieten van deze bijzondere gelegenheid. Bereid je voor op een avond die alles overtreft wat je ooit hebt meegemaakt. Fourplay is onvergelijkbaar, exclusief en absoluut de moeite waard om bij aanwezig te zijn. Supperclub Amsterdam, you’d love to see it.

Fourplay
Fourplay Event

Hosted by B2B Agency

The game is about to start. Wij zijn ontzettend trots om het evenement op te zetten, te hosten en te voorzien van alle spectaculaire elementen die ervoor zorgen dat Fourplay onvergetelijk wordt. We zijn trots om te zien dat onze eerste editie een groot succes is geworden. We hebben de tijd genomen om het evenement te evalueren, te zien waar we ons kunnen verbeteren en hoe we Fourplay als compleet thema een begrip in Amsterdam kunnen maken. De tijd is aangebroken en we hebben er onwijs veel zin in. Supperclub is waar we je weer zien. We kunnen niet wachten om al onze Fourplayers te verwelkomen en te voorzien van next level experience. Ook wel bekend als: “The B2B Agency Sauce”

Fourplay

Partnerschap met Benny Luxury Cars

Ook hebben we met onze partner uit Dubai een mooie partnerschap kunnen realiseren. B2B Agency & Benny Luxury Cars bundelen de krachten om er een geweldig feest van te maken. Hosted by B2B, Partnered with Benny Luxury Cars. Fourplay is de ideale platform om exclusiviteit uit te stralen. Dat is precies waar deze partnerschap onder valt. Meer informatie over partnerschappen volgt nog. Voor nu zijn we blij om dit te mogen delen met onze community. Het event is om de hoek. Zorg dat je erbij bent, wees een Fourplayer en geniet van next level experience events.