Fourplay. Het meest exclusieve event van dit jaar.

Het hoge woord is eruit. Ons nieuwe event Fourplay is aanstaande. In samenwerking met het onwijs groeiende platform: Fits-List, hebben wij Fourplay opgezet. We zijn hartstikke trots om dit te mogen delen met jullie. Fourplay is een exclusief event voor de grootste influencers uit Nederland en omstreken. Fourplay, ben jij daar ook bij?

Wat is Fourplay?

Fourplay is het nieuwste en grootste event dat specifiek bedoeld is voor influencers, modellen en creators. Het is een exclusief evenement waarbij de beleving op een ander niveau gaat zijn. Standaard uitgaan is namelijk niet wat je bij Fourplay kunt verwachten. Je kunt crazy lichtshows zien, unieke 3D ontwerpen en de beste DJ’s uit Amsterdam. We hebben er niet voor gekozen om zachtjes uit te pakken. We vinden het hartstikke belangrijk dat de grootste influencers, modellen en creators ook een feest krijgen waar ze met elkaar bij één kunnen komen en kunnen genieten van dit grote event. Je kunt je dus voorstellen dat Fourplay totaal niet bij de standaard maatstaf te vergelijken is. Daarom hebben wij Fourplay tot stand gebracht. Ben jij een influencer, model of creator? Kom dan naar Supperclub

Amsterdam. 20/11/22. Join the game.

B2B Agency X Fits-List

B2B Agency heeft de handen ineen geslagen met Fits-List. Fits-List is het gloednieuwe en groeiende mediabedrijf dat bedrijven en influencers bij elkaar brengt. Fits-List brengt een nieuwe vorm van marketing op de markt. Influencers zijn daarin een hele sterke toevoeging. Influencers hebben een groot bereik waarbij hun following ontzettend essentieel kan zijn voor de groei van een bedrijf. Fits-List heeft daar een speciale wending aan gegeven. Fits-List zorgt voor gratis activiteiten, eetgelegenheden en ervaringen waarbij influencers en bedrijven hand in hand met elkaar kunnen werken. B2B Agency & Fits-List hebben een grote visie met elkaar gedeeld waardoor dit exclusieve event is ontstaan.

Artist Line-up

Fourplay

Dit zijn de artiesten die bij Fourplay komen optreden. Fourplay heeft ervoor gezorgd dat alle artiesten die getekend zijn bij B2B, lekker kunnen draaien en hun kunsten kunnen vertonen aan één van de meest exclusieve bezoekers van dit jaar. Omdat er meerdere genres worden gedraaid in Supperclub en op Fourplay, konden wij onze eigen artiesten goed inzetten en dat aanvullen met andere sterkhouders uit Amsterdam. Met namen zoals JFFSRN, MADAX, SHANN en nog veel meer kun je de beste vibes van jouw leven verwachten.

Wil jij onderdeel van dit exclusieve event?

Volg alle socials van Fourplay voor meer informatie!