Follow your instincts. The BIG Re-Opening.

B2B Agency- Instinct Event

We blijven maar komen met updates en nieuwe events. Instinct is het nieuwe evenement wat is aangesloten bij B2B Agency. Een officieel event waar de B2B family samenkomt met elkaar. Het evenement draait compleet om nostalgie, enjoyment en good vibes! Ben jij ook bij de family gathering?

We are here. Re-opening Instinct.

Instinct is het evenement waarbij nostalgie compleet uitgelicht wordt. Ook jij kent het gevoel van eindeloos dansen, genieten, lachen en viben op jouw favoriete nostalgische tunes. Alle danspasjes vloeien je lichaam uit. You just have to follow your instincts. Je hebt geen vakantie meer nodig om jouw favoriete Engelstalige en/of Spaanse nummers te beluisteren. In samenwerking met Iosu Events mogen wij dan ook trots aankondigen dat die officiële evenement 16 September te bezoeken is! Instinct richt zich op de mensen die komen voor goede muziek. Ben jij diegene die altijd voor goodvibes naar feesten gaat? Dan ben je van harte welkom op 16 september in club Maïa, Amsterdam.

Instinct event B2B Agency
Club Maïa Amsterdam.

Het idee stond al een lange tijd klaar

Dit evenement bestond al eerder dan het moment van onze aankondiging. Als B2B zijnde zagen wij een grote potentie in het feest, ook al had Instinct vooralsnog voor 2 jaar niet kunnen voorkomen in de straten van het mooie Amsterdam vanwege COVID. Dat is nu compleet anders! Wij willen dit eigen feest graag organiseren omdat we al een tijdje hebben ondervonden dat de meeste clubs elkaar nadoen met het draaien van dezelfde platen. Iosu Events en B2B Agency doet het anders. Instinct zal de volgende toonaangevende movement worden die ervoor zorgt dat artiesten meer artistieke vrijheid ervaren tijdens hun show. De muziekgenres zullen dan ook voornamelijk bestaan uit muziek van de jaren 80, 90, en 2000.

R&B, HipHop, Afro & House for all of your instincts.