De tweede surprise op ons evenement!

B2B-Ageny-Rich2Gether

Met trots kunnen wij mededelen dat Rich2Gether ook aanwezig zal zijn op ons evenement. Het heeft even de nodige voorbereiding gehad, maar nu het moment daar is zijn wij maar al te blij om jullie te mogen verwennen met de optredens van deze toffe groep. Met grote hits zoals de nummers: Velletjes, Wat regel je & Winning, kun je compleet uit je dak gaan bij ons evenement!

Back2Back event

Op vrijdag 20 mei hebben wij ons eerste grote evenement. In ons vorige artikel kon je lezen dat niemand minder dan Jonna Fraser op ons evenement gaat optreden. Nu is het moment daar om onze tweede verassing kenbaar te maken. De populaire groep Rich2Gether gaat op ons evenement iedereen verwennen met de fijnste hits. Op dit evenement krijg je te maken met vele artiesten die allemaal één ding centraal hebben staan. Namelijk: Jou de beste avond van je leven geven! Zorg er daarom ook voor dat je op vrijdag 20 mei, in club Panama aanwezig bent, want de tickets gaan ontzettend hard. Heb jij nog geen ticket?

Wie zijn Rich2Gether?

Rich2Gether is een hip-hop collectief dat de belichaming van Amsterdam wilt uitstralen. Amsterdam bruist namelijk van het talent en zij willen iedereen kennis laten maken met hun eigen unieke sound. Rich2gether bestaat uit de volgende artiesten: BKO, Blow, Johnny, Jhorrmountain & Boat. Allemaal individuele artiesten die hun eigen naam al hebben gemaakt.

Rich2Gether is ontstaan met het idee om spiritueel, fysiek en financiële welvaart te representeren voor iedereen. Dat zijn waarden wat ze willen uitstralen wat gepaard gaat met respect, vertrouwen, integriteit, transparantie en eigenaarschap. Als team zorgen de heren van Rich2Gether ervoor dat iedereen wordt meegenomen in de filosofie van samen rijk worden.

Nog een verassing!

Om onze volgers alvast warm te maken voor ons evenement. Heeft Redmoons een exclusieve mixtape uitgebracht op soundcloud, speciaal voor ons evenement! Wij raden je aan om deze toffe mix tape direct te gaan luisteren. Met veel passie en energie is deze mix tape tot stand gekomen, alles in het teken van ons eerste evenement, 20 mei, in club Panama.