De lancering van B2B Agency

B2B Agency lancering

B2B Agency is eindelijk gelanceerd. We zijn ontzettend trots op het feit dat onze mooie website bezocht kan worden door onze bezoekers. Het verhaal van B2B agency is dan ook een mooi begin om van start te gaan. Lees vooral verder, want in dit artikel vertellen we meer over het tot stand komen van B2B Agency.

Wat is B2B Agency?

B2B Agency is een bureau dat zich focust op de entertainment wereld. We geven unieke evenementen die zich richten op het bouwen van een community waar diversiteit en creativiteit hoog in het vaandel staan. Door artiesten te begeleiden, zorgen we er samen voor dat ze op artistiek en persoonlijk gebied doorgroeien naar hun sterkere zelf. Bovendien stellen we een persoonlijk plan op met al onze artiesten, zodat we er als team voor kunnen zorgen om dromen tot werkelijkheid te laten komen. 

Maar, los van het begeleiden en het organiseren van unieke evenementen, kunnen wij ook bemiddelen bij het helpen van andere organisaties die een feest willen geven. Dat kan zijn met apparatuur, maar ook met andere exclusieve diensten zoals het filmen van ongekende content dat de waarde van jouw evenement weerspiegelt. Onze gadgets staan voor je klaar, dat is de kracht van B2B Agency. 

Onze identiteit. 

B2B is gebouwd op de nieuwe generatie. Dat wil zeggen dat wij graag bouwen aan een nieuwe ervaring voor zowel jong als oud. Back2Back betekent letterlijk: Rug tegen rug. Dat staat exact centraal voor hoe wij te werk gaan. Samen werken we naar iets moois toe. We werken altijd vanuit passie naar ons team en partners toe, omdat we weten wat B2B kan betekenen voor bedrijven en/of consumenten. 

Anno 2022 is het thema verbinding nog nooit zo actueel geweest als nu. Wij streven er naar om mensen met elkaar te verbinden. Na een lange pauze vanwege de COVID maatregelen weten wij hoe belangrijk het is om mensen met elkaar te laten connecten op globaal niveau. Door onze creatieve ideeën willen wij ons publiek inspireren om vaker contact met elkaar te zoeken. We houden van wat we doen, dat zorgt ervoor dat we authentiek blijven. 

Wat B2B heeft gemaakt. 

Nu is het 6 maart, de website staat live en onze social media is in volle gang. Maar, voordat we op dit punt zijn gekomen, ging er nog een enige tijd van voorbereiding over heen. Toen het idee van B2B eenmaal helder was, hebben wij direct stappen ondernomen met onze partners (die je op onze website kunt vinden). 

We hebben gelijk contact gezocht met meerdere bedrijven die verantwoordelijk waren voor het bouwen van de website, het verzorgen van de teksten, de merchandise, het ontwikkelen van content strategieën, het bijhouden van onze social media en nog vele andere activiteiten. Zonder onze partners hadden wij ongetwijfeld een aantal stappen vergeten. Wederom zijn we onze partners dankbaar! 

De mening van onze artiesten

Waarom onze artiesten voor B2B hebben gekozen:

Wij hebben voor B2B gekozen omdat wij geloven in het project waar Back2Back Agency naar streeft. De persoonlijke aanpak in vrijwel alles facetten van het bedrijf zorgen ervoor dat de gehele team met volle motivatie zich schaart achter de normen en waarden van B2B. We geloven in de visie van B2B wat er naartoe heeft geleid dat we in een korte periode als een familie opereren. De professionele communicatie de grote drijfveer, en de volledige bereikbaarheid van de agency in de samenwerking zijn enorm waardevol voor ons allen. B2B zet alles op alles om ideeën tot werkelijkheid te laten komen. Precies wat wij nodig hebben voor onze verdere carrière. Daarom kiezen wij voor B2B agency.”

Onze missie

Ook wij hebben grote ambities. Back2Back streeft er naar om op de korte termijn verschillende unieke evenementen te hebben gegeven. Bovendien willen wij onze krachten bundelen met verschillende creatieve talenten. Dat hoeft niet per sé alleen met artiesten te zijn, maar met meerdere type carrières. We willen de pionier zijn dat een hechte samenhang heeft aan teamleden, maar ook aan community. Ongeacht kleur, geloof, gender of sexualiteit. 

Op de lange termijn willen wij onze evenementen uitbouwen tot aan het buitenland. Dat betekent dat we op internationaal niveau onze naam willen vestigen met de grootste artiesten van de wereld. Heb je talent? Dan willen wij op de lange termijn zoveel mogelijk artiesten begeleiden om op internationaal niveau de wereld over te nemen. 

Samen bouwen we aan iets moois! 

Back2Back Agency ✌️