Back2Back bij Amsterdams Verbond!

B2B Amsterdam Verbond

Op 5 Mei is het zover! Back2Back Agency bij Amsterdams Verbond. Op 5 mei is het aan Quinny J toevertrouwd om het grote festival te voorzien van zijn beste muziek. Amsterdams Verbond is een jaarlijks festival dat in het tekenstaat van bevrijdingsdag. Het Amsterdams Verbond wordt gegeven in het Olympisch Stadion en wij zijn er bij.

Wat voor evenement is het Amsterdams Verbond?

Het Amsterdams Verbond is hét festival om naartoe te gaan op 5 mei. Na een succesvolle start in 2015 is dit festival jaarlijks teruggekeerd. Je viert samen met alle andere aanwezigen onze vrijheid op historisch grond namelijk: Het Olympisch Stadion. Samen met de tofste artiesten en hosting partners, zorgt het festival ervoor dat we met heel veel positieve energie de beste herinneringen kunnen maken. Dit jaar heeft het festival weer flink uitgepakt. Met artiesten zoals Hef, Kevin, Idaly en nog vele anderen, zorgt het festival ervoor dat we met ons allen weer flink uit ons dak kunnen gaan. Maar, daarmee is nog niet alles gezegd. Ook wij zijn van de partij! Quinny J, één van onze artiesten, staat op 5 mei te draaien op het Amsterdams Verbond!

Bron: 4PM Entertainment

Welke clubs hosten het evenement?

Het Amsterdams Verbond heeft samen met vele bekende clubs ervoor gezorgd dat al hun beste Dj’s kunnen optreden op het festival. Met 12 clubs, kun je genieten van de beste nummers en de beste Dj’s. De clubs die hosten zijn:

 1. Appelsap x Four
 2. Het Mokums Paradijs
 3. Shelter
 4. Chicago Social Club
 5. Yellow House
 6. Club Nyx
 7. Disco Dolly
 8. Oliva
 9. Flu Flu
 10. Vondeldisco
 11. Kopstootbar
 12. Café Nol

Wie is Quinny J?

Jeremy Quinten Punt, beter bekend als QUINNY J is op een 12 jarige leeftijd begonnen met het mixen van nummers. Hij heeft zich met de jaren flink weten te ontwikkelen tot de absolute top Dj. Quinny J staat vooral bekend om zijn unieke manier van scratchen. Dit, draagt bij aan de unieke beleving die bij aan zijn publiek geeft, waardoor QUINNY J ontzettend geliefd is in Amsterdam. Met diverse genres zoals Hip-Hop, R&B, Pop, Afro, Soul, en vele andere genres, zorgt hij ervoor dat het publiek de tijd van hun leven heeft. Precies wat hij ook aan zijn publiek beloofd.

Mijn publiek compleet uit zijn dak te zien gaan is het mooiste wat er is. Het is mijn verantwoordelijkheid om iedereen een onvergetelijke ervaring te geven met de verhalen die ik creëer in mijn shows