B2B merchandise is live!

Back2Back Agency Kleding

We mogen het eindelijk vieren. B2B merchandise is eindelijk live! We hadden onze merchandise al aangekondigd, maar nu kunnen jullie eindelijk de exclusieve ESU collectie bestellen. Daarover willen we meer toelichten.

Wat is onze ESU collectie?

Onze Back2Back “ESU” tee is nu te verkrijgen. We hadden al wat sneakpeaks gedeeld, maar inmiddels staat onze webshop live. ESU is het eerste officiële design dat we hebben uitgebracht. Het shirt is ontworpen met een uitzonderlijke kleurencombinatie, waarbij we de klassieke ronde hals, korte mouwen en oversized fit de voornaamste kenmerken zijn. We hebben hard gefocust op de kwaliteit van het shirt, waarin comfort en duurzaamheid naar voren komen. Met dit shirt kun je jouw drip compleet afmaken. We hebben het shirt laten ontwerpen in Amsterdam, maar in Italië laten maken zodat we kwaliteit kunnen waarborgen. Het exclusieve shirt van B2B is dan ook tijdelijk verkrijgbaar.

Back2Back agency merchandise

Onze inspiratie achter het ontwerp

Zoals we vaker zeggen is creativiteit een wilde geest en een gedisciplineerd oog. Door een talentvolle vriend in te schakelen genaamd: Eson, hebben wij een design kunnen ontwerpen dat past bij het beeld dat B2B voor zich zag. Eson heeft dan ook onze verwachtingen overtroffen en ervoor gezorgd dat we een authentiek shirt hebben weten te maken waarbij het design een stoere, strakke uitstraling heeft. Daarom hebben wij deze collectie naar onze ontwerper vernoemd, want zeg nu zelf, door dit ontwerp zo mooi te maken verdiend hij het ook. Daarom is het goed om inspiratiebronnen altijd uit onverwachte hoeken te halen. Soms is een inspiratiebron creativiteit dat onbenut blijft, maar dan heb je jouw netwerk die het met zijn eigen creativiteit, wel kan benutten.

Onze release video

Om de release te vieren, hebben wij onze volgers getrakteerd op een unieke video waarin we dit shirt aankondigen. We hebben vooral gefocust op het inzetten van verschillende actieve modellen, het inzetten van gespecialiseerde mensen in hun vakgebied en unieke locaties. Door op zoek te gaan naar talentvolle dansers en muzikanten, is de video geworden zoals die nu is. De werkwijze en stijl van Back2back komt hier weer goed naar voren. De video is het bekijken waard. Heb je het nog niet gezien? Dan kun je hier klikken om onze release video te bekijken.

Back2Back ESU

Stay tuned

Blijf scherp. We laten het hier niet bij. Alhoewel onze eerste collectie voor nu exclusief te verkrijgen valt, willen we in de toekomst nog veel meer lanceren. We houden ervan om onze volgers te voorzien van unieke merchandise, content en feesten. Blijf de webshop in de gaten houden en haal nu het nog kan je Back2Back ESU shirt!