Bedrijfspartners

BADRR VISUALS

Badrr Visuals is een internationale fotograaf en videograaf. Hij is gespecialiseerd in het gevoel van het moment naar voren te halen door middel van energieke, emotionele en unieke beelden. Naast het leveren van hoge kwaliteit beelden, luistert hij goed naar je concept en weet hij met zijn eigen creativiteit de klant tevreden te stellen. Badrr Visuals heeft onder andere diensten geleverd voor internationale sportclubs in Europa, gemeente Amsterdam bij verschillende evenementen en is zelf ook fotograaf bij Continuouss Visuals studio.

WePartyNow

WePartyNow helpt je met het zoeken naar hét beste event bij jou in de buurt. Ons platform biedt een gemakkelijk overzicht van alle hotspots en secret venues in de hoofdstad, waar de kaartjes 2 clicks van je verwijderd zijn! Ons doel is om de evenementen en de feestganger dichter bij elkaar te kunnen brengen. We Party Now!

DNOB.nl

Met meer dan 8.000 maandelijkse gebruikers is het platform DNOB.nl een van de grotere Nederlandse spelers als het gaat om nieuws, updates en informatie in de consumenten wereld. Van de beste restaurants en kappers in de buurt tot de beste producten voor mee op reis of naar de club, je vindt het op DNOB.nl!

4yourbrand

4yourbrand helpt en leert ondernemers om een winstgevende website of webshop te creëren door middel van branding, online marketing en conversie optimalisatie. Na jaren met kennis en ervaring binnen deze branche is het doel van het bedrijf om zo veel mogelijk ondernemers kennis te laten maken met de kracht van online.

TheWriteGuy

TheWriteGuy is een bedrijf dat zich specialiseert in het schrijven van wervelende webteksten, blog artikelen en overige content opties. Met een specialisme in SEO, zorgt TheWriteGuy ervoor dat website bezoekers sneller overgaan tot actie, terwijl een website beter gevonden wordt binnen Google.

GULEED

Waardevolle social media marketing doe je niet zomaar even erbij. Het is een vak. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Bij GULEED is er passie voor het verbinden van merken met mensen. Niet door een marketingtruc, maar door echte toegevoegde waarde te leveren. Altijd met een luisterend oor en een frisse, creatieve blik. Zo bouwen we samen aan een community waar je blij van wordt.

Clothly

Clothly is een bedrijf dat een onderdeel is van de productie van kleding tussen kledingmerk en fabriek, opgericht in 2020, gevestigd in Nederland. Clothly zorgt voor ethiek in de hele productieketen, van de gezondheids- en veiligheidsnormen van een stof tot de omstandigheden van de arbeiders.

Redmoons

Als bedrijf willen we groeien naar een groot hip hop platform, waarbij we jonge artiesten een kans kunnen geven om zichzelf te kunnen laten zien aan de wereld. Naast videoclips is er nog zoveel te ontdekken en zijn er nog zoveel dromen te behalen. Wij willen nooit stil zitten, en zijn daarom altijd opzoek naar de volgende uitdaging.