Naam: Justin van der Veld
Omgeving: Amsterdam
DJ sinds: 2017
Categorie: DJ
Beschikbaar voor: Club & Festival
Genre: All Round

Recent venues:

  1. Supperclub 
  2. Jimmy Woo
  3. Chin Chin Club
  4. Maïa
  5. Nova

Op 14 jarige leeftijd is Dj Justyn begonnen met het draaien van muziek op familiefeestjes en vrienden. Door veel te oefenen streeft hij ernaar om één van de beste Dj’s ter wereld te worden, waar hij voornamelijk wordt gevraagd om op huisfeesten, bedrijfsfeesten, huwelijken en vele andere activiteiten te draaien. Je kunt hem herkennen aan de energie en passie die hij uitstraalt tijdens het draaien, wat natuurlijk extra energie geeft aan het publiek. Bij elke boeking zorgt Dj Justyn er naar om het publiek de tijd van zijn leven te geven. Iedere boeking weer.

Met afro, moombahton en urban genres als hoofdlijnen, staat hij aan het begin van een grote carrière om de hele wereld kennis te laten maken met zijn unieke mixen. Creativiteit, passie en ervaring zijn een sterke combinatie om ieder feestje geslaagd te maken. Als je op zoek bent naar de ideale schakel tussen het publiek en de muziek, dan weet je dat DJ Justyn de geschikte man is. 

“De belofte die ik kan geven aan het publiek is dat ik er alles aan doe om er een onvergetelijke avond van te maken. Dit bij elke boeking weer. Zo wil en kan ik mijzelf ook onderscheiden van anderen.”